Nieuws

Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden officieel geopend op 26 juni 2017.

Begin deze week opende wethouder Theunis de compleet vernieuwde afscheidslocatie De Vier Jaargetijden op begraafplaats Zegestede aan de Rucphensebaan. “Door deze drastische renovatie kunnen we nog beter inspelen op de veranderende wensen van nabestaanden”, zegt Annette van de Meene, directeur van Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. “Een waardig afscheid draagt bij aan de verwerking van het overlijden van een dierbare. Hier is letterlijk en figuurlijk alles in huis om deze persoonlijke en vaak emotionele gebeurtenis tot een gedenkwaardig moment te maken.”

Lees meer

Rituelen Helen – Allerzielen 2016

Het is inmiddels een mooie traditie……
Rondom Allerzielen organiseert de Werkgroep Allerzielen bestaande uit een groep enthousiaste vrijwilligers en medewerkers van SCB Zoom- en Zegestede, de werkgroep Rouwbegeleiding Westelijk Noord-Brabant en de RK begraafplaats in Bergen op Zoom, activiteiten die in het teken staan van het gedenken en herdenken van naasten die overleden zijn.
Ook dit jaar wordt u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de voorstelling van theatergroep Tiuri, de herdenkingsbijeenkomst en de belevingsroute.

Lees meer