Afscheidslocatie de Vier Jaargetijden

Roosendaal

Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden is gevestigd op begraafplaats Zegestede in Roosendaal. Deze bijzondere afscheidslocatie staat geheel in het teken van uw persoonlijke wensen en kan gebruikt worden bij een crematie of een begrafenis voor een gezelschap tot maximaal 80 personen. (Vanwege de coronamaatregelen ontvangen wij momenteel 30 personen)

Het gehele gebouw staat, inclusief terras, in complete dagdelen (ochtend, middag en avond) tot uw beschikking. Het moment van de dag, bijpassende horeca en zelfs de indeling van de ruimtes, alles is in te vullen zoals u dat wilt. De inrichting van Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden is sereen en warm. Er is aan alles gedacht om het voor u en uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken, van akoestiek en klimaatbeheersing tot geurbeleving.

U kunt uw gasten bijvoorbeeld ontvangen met koffie en een zoete lekkernij of een hartig broodje om vervolgens, op het moment dat het u schikt, te beginnen met het afscheid. Na het afscheid kunt u rustig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. U heeft de tijd en privacy om uw dierbare op uw eigen manier te herdenken. Zowel het team van medewerkers als het gehele gebouw staan daarvoor volledig tot uw beschikking, waarbij onze focus ligt op maximale service en gastvrijheid.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de afscheidslocatie.

Vanaf 28 april 2021 geldt dat er 100 personen naar een plechtigheid mogen komen mits de 1,5 meter regel in acht genomen wordt. Het maximaal aantal personen dat wij kunnen ontvangen is afhankelijk van de gekozen ruimtes. Wij hebben dit zorgvuldig berekend op basis van het in acht kunnen nemen van 1,5 meter afstand. 

 • Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal
  • Aula De Vier Jaargetijden: 40 personen

Aula

80 zitplaatsen

Faciliteiten
De inrichting van de aula kan op 3 manieren voor u klaargezet worden. Uiteraard zijn deze opstellingen slechts suggesties en zijn wensen leidend.

 • Indeling Traditioneel
  Bij de indeling Traditioneel staan de banken in de lengte van de aula in rijen opgesteld. De overledene krijgt een plaats voorin de aula naast het spreekgestoelte, het dichtst bij de openslaande deuren waar de overledene de aula door zal verlaten.
 • Indeling Vijverzicht
  De indeling Vijverzicht biedt zicht op de binnentuin en vijver. De banken staan in gebogen rijen in de breedte van de aula opgesteld.
 • Indeling Omarming
  De overledene krijgt een centrale plaats midden in de aula. Familie en genodigden kunnen rondom de overledene plaats nemen.

Bij iedere opstelling is rekening gehouden met de weergave van beelden en het optimaal ten gehore brengen van muziek.

Routebeschrijving