Crematorium Zoomstede

Algemene informatie

In een bosrijke omgeving, aan de rand van Bergen op Zoom, bevindt zich crematorium Zoomstede. Het crematorium beschikt over 3 aula’s. U kunt hieruit een keuze maken afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en van uw wensen.

Het unieke aan crematorium Zoomstede is dat zij beschikt over een buitenaula. Deze openluchtaula is geschikt voor gezelschappen tot 120 personen. Een plechtigheid gehouden onder de openlucht geeft een totaal andere dimensie aan een afscheid. Natuurlijk kan er met slecht weer altijd worden uitgeweken naar een aula binnen.

Na het afscheid kunt u met uw gezelschap terecht voor de condoleance. Er staat een horecateam voor uw klaar dat u gastvrij ontvangt en dat gespecialiseerd is in het verzorgen van condoleances voor grote en kleine groepen genodigden. Op het gebied van horeca zijn er veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit complete arrangementen of zelf een arrangement samenstellen. Met al uw wensen kunt u bij ons terecht. Wij ontvangen u en uw gasten graag in een van onze ontmoetingsruimtes. Zowel het tijdstip als de duur van de plechtigheid bepaalt u zelf.

Aangrenzend aan het crematorium bevindt zich de bosrijke urnentuin.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het crematorium.

Schelde aula

380 zitplaatsen

Faciliteiten

  • Projectiewand met drie afzonderlijke projectievlakken
  • Geavanceerde projector.

De aula beschikt over een projectiewand met 3 afzonderlijke projectievlakken. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een presentatie afspelen en tegelijkertijd een foto projecteren op een ander vlak.

Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden.

Eendracht aula

50 zitplaatsen

Faciliteiten

  • 75” Plasmascherm

Via dit scherm wordt de presentatie getoond. Afbeeldingen of video’s in de landschap/liggende stand worden hierop het meest optimaal (beeldvullend) weergegeven.

Zoom aula

120 zitplaatsen

Faciliteiten

Bij reservering van deze aula blijft de Schelde aula ter beschikking, wanneer de weersomstandigheden dit verlangen.

Routebeschrijving