Afscheidslocatie de Vier Jaargetijden

Roosendaal

Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden is gevestigd op begraafplaats Zegestede in Roosendaal. Deze bijzondere afscheidslocatie staat geheel in het teken van uw persoonlijke wensen en kan gebruikt worden bij een crematie of een begrafenis voor een gezelschap tot maximaal 80 personen. Vanwege de coronamaatregelen zijn er vanaf 28 april 2021 40 personen toegestaan. Dit is inclusief kinderen tot 13 jaar.

Het gehele gebouw, inclusief terras, staat gedurende een compleet dagdeel (ochtend, middag of avond) tot uw beschikking.  De duur van de afscheidsdienst, de bijpassende horeca en zelfs de indeling van de ruimtes, worden naar uw wensen vormgegeven. De inrichting van afscheidslocatie De Vier Jaargetijden is sereen en warm. Er is aan alles gedacht om het  u en uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken, van akoestiek en klimaatbeheersing tot aan geurbeleving aan toe.

U kunt uw gasten bijvoorbeeld ontvangen met koffie en een zoete lekkernij of een hartig broodje om vervolgens, op het moment dat het u schikt, te beginnen met het afscheid. Na afloop is er volop gelegenheid om rustig na te praten. Verse hapjes en drankjes staan dan voor u klaar.  U heeft alle tijd en privacy om uw dierbare op uw eigen manier te herdenken. Zowel het team van medewerkers als het gehele gebouw staan  volledig tot uw beschikking.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de afscheidslocatie.

Aula

80 zitplaatsen

Faciliteiten
De inrichting van de aula kan op 3 manieren voor u klaargezet worden. Uiteraard zijn deze opstellingen slechts suggesties en zijn wensen leidend.

  • Indeling Traditioneel
    Bij de indeling Traditioneel staan de banken in de lengte van de aula in rijen opgesteld. De overledene krijgt een plaats voorin de aula naast het spreekgestoelte, het dichtst bij de openslaande deuren waar de overledene de aula door zal verlaten.
  • Indeling Vijverzicht
    De indeling Vijverzicht biedt zicht op de binnentuin en vijver. De banken staan in gebogen rijen in de breedte van de aula opgesteld.
  • Indeling Omarming
    De overledene krijgt een centrale plaats midden in de aula. Familie en genodigden kunnen rondom de overledene plaats nemen.

Bij iedere opstelling is rekening gehouden met de weergave van beelden en het optimaal ten gehore brengen van muziek.