Crematorium Zegestede

Roosendaal

Crematorium Zegestede te Roosendaal ligt direct naast de gelijknamige begraafplaats. Het crematorium heeft de beschikking over twee aula’s. Een aula bevindt zich in het crematorium zelf en de andere in Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en uw persoonlijke wensen heeft u de keuze uit een van beide aula’s.

Na het afscheid kunt u met uw gezelschap terecht voor de condoleance. Er staat een horecateam voor uw klaar dat u gastvrij ontvangt en dat gespecialiseerd is op het verzorgen van condoleances voor grote en kleine groepen genodigden. Op het gebied van horeca zijn er veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit complete arrangementen of zelf een arrangement samenstellen. Met al uw wensen kunt u bij ons terecht. Wij ontvangen u en uw gasten graag in een van onze ontmoetingsruimtes. Zowel het tijdstip als de duur van de plechtigheid bepaalt u zelf.

Aangrenzend aan het crematorium bevindt zich de urnentuin die overgaat in Begraafplaats Zegestede.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het crematorium.

Vanaf 28 april 2021 geldt dat er 100 personen naar een plechtigheid mogen komen mits de 1,5 meter regel in acht genomen wordt. Het maximaal aantal personen dat wij kunnen ontvangen is afhankelijk van de gekozen ruimtes. Wij hebben dit zorgvuldig berekend op basis van het in acht kunnen nemen van 1,5 meter afstand.

 • Crematorium Zegestede in Roosendaal
  • Aula De Drie Zwanen: 85 personen
 • Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal
  • Aula De Vier Jaargetijden: 40 personen

 

Aula crematorium Zegestede

300 zitplaatsen

Faciliteiten

De aula van crematorium Zegestede te Roosendaal is uitgerust met een projector en een projectiescherm met een doorsnede van 3,5 meter. Via dit scherm wordt de presentatie getoond. Afbeeldingen of video’s in de landschap/liggende stand worden hierop het meest optimaal (beeldvullend) weergegeven.

De aula is op verschillende manieren in te delen zodat ook kleinere gezelschappen op een gepaste, intieme manier kunnen worden ontvangen.

Aula Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden

80 zitplaatsen

Faciliteiten
De inrichting van de aula kan op 3 manieren voor u klaargezet worden. Uiteraard zijn deze opstellingen slechts suggesties en zijn wensen leidend.

 • Indeling Traditioneel
  Bij de indeling Traditioneel staan de banken in de lengte van de aula in rijen opgesteld. De overledene krijgt een plaats voorin de aula naast het spreekgestoelte, het dichtst bij de openslaande deuren waar de overledene de aula door zal verlaten.
 • Indeling Vijverzicht
  De indeling Vijverzicht biedt zicht op de binnentuin en vijver. De banken staan in gebogen rijen in de breedte van de aula opgesteld.
 • Indeling Omarming
  De overledene krijgt een centrale plaats midden in de aula. Familie en genodigden kunnen rondom de overledene plaats nemen.

Bij iedere opstelling is rekening gehouden met de weergave van beelden en het optimaal ten gehore brengen van muziek.