Locatie

In een bosrijke omgeving, aan de rand van Bergen op Zoom, bevindt zich crematorium Zoomstede. Het crematorium beschikt over 3 aula’s. U kunt hieruit een keuze maken afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en van uw wensen.

Het unieke aan crematorium Zoomstede is dat zij beschikt over een buitenaula. Deze openluchtaula is geschikt voor gezelschappen tot 120 personen. Een plechtigheid gehouden onder de openlucht geeft een totaal andere dimensie aan een afscheid. Natuurlijk kan er met slecht weer altijd worden uitgeweken naar een aula binnen.

Na het afscheid kunt u met uw gezelschap terecht voor de condoleance. Er staat een horecateam voor uw klaar dat u gastvrij ontvangt en dat gespecialiseerd is in het verzorgen van condoleances voor grote en kleine groepen genodigden. Op het gebied van horeca zijn er veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit complete arrangementen of zelf een arrangement samenstellen. Met al uw wensen kunt u bij ons terecht. Wij ontvangen u en uw gasten graag in een van onze ontmoetingsruimtes. Zowel het tijdstip als de duur van de plechtigheid bepaalt u zelf.

Aangrenzend aan het crematorium bevindt zich de bosrijke urnentuin.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het crematorium.

title=”Snel naar”/]

Schelde aula

380 zitplaatsen

Faciliteiten

  • Projectiewand met drie afzonderlijke projectievlakken
  • Geavanceerde projector.

Het projectievlak is opgedeeld in drie delen; links, midden en rechts. Het linker- en het rechtervlak zijn vlakken waarop een portret-/staande projectie kan worden gemaakt. Het middelste vlak is een vlak waarop een landschap/liggende projectie kan worden gemaakt. De projector kan twee vlakken tegelijkertijd voorzien van projectie; het linker- en middenvlak of rechter- en middenvlak.

Daarnaast kan natuurlijk gekozen worden voor een projectie op slechts één van de vlakken. Een voorbeeldscenario is om op het rechtervlak een foto in de portretstand te projecteren en gelijktijdig een presentatie of video te laten projecteren op het middelste vlak in de landschapsstand.

Eendracht aula

50 zitplaatsen

Faciliteiten

  • 80” Plasmascherm

Via dit scherm wordt de presentatie getoond. Afbeeldingen of video’s in de landschap/liggende stand worden hierop het meest optimaal (beeldvullend) weergegeven.

Zoom aula

120 zitplaatsen

Faciliteiten

Een plechtigheid gehouden onder de openlucht geeft een totaal andere dimensie aan een afscheid. Natuurlijk kan er met slecht weer altijd worden uitgeweken naar een aula binnen.