Nieuws

Parkeerterrein Begraafplaats Zegestede/Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden is weer geopend.

Inmiddels zijn de werkzaamheden aan het parkeerterrein afgerond en kunt u weer parkeren.

Lees meer

Parkeerterrein Begraafplaats Zegestede/Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden tijdelijk gesloten

Bij Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden vinden er vanaf volgende week  werkzaamheden plaats aan de bestrating. Het parkeerterrein van deze locatie en die van begraafplaats Zegestede is hierdoor vanaf volgende week voor 14 dagen tijdelijk gesloten. Deze periode is wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

Lees meer

Stemmige bomenlaan wordt nieuwe entree crematorium Zegestede

ROOSENDAAL – Wie de gang naar crematorium Zegestede aan de Ionweg een aantal malen heeft gemaakt, is er inmiddels aan gewend, maar de nogal opvallende aanrijroute leidt nogal eens tot verwarring bij nieuwe bezoekers, hebben directie en medewerkers van deze afscheidslocatie ervaren. Bovendien blijken de verkeersstromen van het omliggende bedrijventerrein en de rouwstoeten elkaar te bijten en is er behoefte ontstaan aan meer parkeergelegenheid. Alle reden dus voor verandering. “Eén die veel beter past bij de grote impact die een afscheidsceremonie heeft”, pleit directeur Annette van de Meene.

Lees meer

Lichtjesavond 18 november 2018

Stilstaan bij overleden dierbaren tijdens Lichtjesavond op zondag 18 november 2018.

Lees meer

Open dag crematorium Zoomstede.

Crematorium Zoomstede heeft op zondag 16 september 2018 een open dag gehouden. Op deze zonnige zondagmiddag kregen de inwoners van Bergen op Zoom en omstreken de gelegenheid om tussen 13.30 en 16.30 uur een kijkje achter de schermen te nemen.

Lees meer

Veel schade door windhoos op begraafplaats Zegestede.

De windhoos van donderdagavond 26 juli 2018 heeft veel schade veroorzaakt op Begraafplaats Zegestede.

Lees meer

Nominatie Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden voor prestigieuze Herengracht Industrie Prijs 2018.

Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden, Rucphensebaan 95 te Roosendaal is genomineerd voor de prestigieuze Herengracht Industrie Prijs 2018. De Herengracht Industrie Prijs (H.I.P.) is een tweejaarlijkse award die door de industrie wordt uitgereikt aan een architect of interieurarchitect voor een in Nederland gerealiseerd interieurproject.
Van de 239 ingezonden projecten zijn er 5 projecten genomineerd waaronder Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden op Begraafplaats Zegestede in Roosendaal.

Lees meer

Tijdschrift tobe

Het tijdschrift toBe brengt hartverwarmende interviews, verhalen en praktische handvatten rondom de thema’s leven, zorgen, afscheid en verwerken. In het tijdschrift gaan informatie en emotie hand in hand: mensen en hun emoties staan centraal.

Lees meer

Allerzielen 2017: 20 oktober in Bergen op Zoom, 19 november Lichtjesavond in Roosendaal

Met velen bent u gekomen waarvoor onze hartelijke dank. Veel lieve reacties hebben wij van u mogen ontvangen.
De muziek en de gedichten uit de herdenkingsbijeenkomst hebben wij voor u nog een keer toegevoegd.

Lees meer

Stilstaan bij overleden dierbaren tijdens Lichtjesavond op 19 november 2017.

Ook dit najaar organiseert de werkgroep Allerzielen traditiegetrouw allerlei activiteiten om de herinneringen aan onze overleden dierbaren levend te houden. In Roosendaal zijn wel enkele opvallende veranderingen. “De datum, 19 november, is iets later dan normaal”, geeft de werkgroep te kennen. “Bovendien houden we voor het eerst een Lichtjesavond. Deze herdenkingsbijeenkomst, waarbij de begraafplaats gedeeltelijk is verlicht door fakkels, wordt gekenmerkt door een sereen en intiem karakter.”

Lees meer