Hoe gaat SCB Zoom- en Zegestede om met het coronavirus?

Crematorium Zoomstede, crematorium Zegestede, Begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en houden de berichtgeving hierover nauwlettend in de gaten.

Maximaal 30 personen per plechtigheid
SCB houdt zich strikt aan het verbod dat er niet meer dan 30 personen aanwezig mogen zijn bij een plechtigheid.

Wat hebben wij voor u gedaan:
Voor onze gasten hebben wij desinfectiemiddelen bij de in- en uitgangen beschikbaar. In onze toiletruimtes zijn zeep en papieren handdoekjes beschikbaar. Het wassen van de handen met water en zeep is volgens het RIVM de beste manier om het virus tegen te gaan. https://www.rivm.nl/hygiene/handen-wassen

Voor het houden van de plechtigheden staan wij open voor speciale wensen:
U kunt hierbij denken aan het laten plaatsvinden van een uitgestelde plechtigheid. De crematie of begrafenis kan dan nu plaats vinden. De herdenkingsplechtigheid kan dan op een later tijdstip worden georganiseerd. U kunt dit met ons of uw uitvaartondernemer bespreken. Ook is het mogelijk om de plechtigheid via een livestream beschikbaar te stellen zodat de plechtigheid vanuit huis gevolgd kan worden. Ook kunt u kiezen om de plechtigheid te laten opnemen, zodat u de opname van de plechtigheid zelf kunt verspreiden.

Condoleren:
Bij het condoleren van de nabestaanden merken wij dat het dringende verzoek van het kabinet om voorlopig geen handdruk meer te geven, wordt nagekomen. Het condoleren gebeurt nu door een kleine buiging of vriendelijk oogcontact of je hand op het hart leggen is ook een mooie manier om uw medeleven te betuigen.

Voor specifieke vragen over uitvaarten en het coronavirus kunt u ons bereiken op 0164-745424 of via de e-mail info@scbzz.nl