Veelgestelde vragen

 

Ondernemers

 • Zijn er naast koffie en cake nog andere cateringmogelijkheden?

  SCB Zoom- en Zegestede beschikt over volledig ingerichte moderne keukens en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld koffie/thee met cake, koekjes, bonbons of broodjes te gebruiken. Onze mogelijkheden reiken echter veel verder. De catering biedt een verscheidenheid aan consumpties, aan warme en koude hapjes en kan onder andere een complete koffietafel en een warm en koud buffet verzorgen. De Stichting biedt ook arrangementen aan. Bij de keuze voor een arrangement wordt, voor een vast bedrag per persoon, onbeperkt koffie, thee en water geschonken en, afhankelijk van het gekozen arrangement, broodjes of een assortiment van koeken en bonbons aangeboden. De Stichting heeft een cateringfolder opgesteld, waarin uitgebreide keuzemogelijkheden en de daarbij behorende tarieven vermeld staan. Klik hier om de cateringfolder te raadplegen.

 • Zijn huisdieren welkom?

  Indien de directe nabestaanden hun huisdier (en) mee willen nemen naar het afscheid, dan is dit, binnen grenzen der redelijkheid, mogelijk.

   

 • Hoeveel tijd voor het afscheid dien ik de orde van dienst, de muziekkeuze, beeld- en of videomateriaal aan te leveren?

  Om ons goed op uw komst voor te bereiden, dienen wij tenminste 24 uur voor uw komst over deze gegevens te beschikken. Indien het afscheid op maandag plaats vindt dan graag vrijdag uiterlijk voor 14.00 uur aanleveren.

 • Hoeveel tijd voor het afscheid dien ik de horeca wensen kenbaar te maken?

  Het tijdig beschikken (48 uur voor uw komst) over uw horeca wensen, helpt ons enorm bij het treffen van de juiste voorbereidingen. Zo kunnen we tijdig onze bestellingen doen en de personeelsbezetting afstemmen op uw wensen en gezelschap.

   

 • Is het mogelijk een opname van het afscheid te maken zonder afname verplichting?

  Ja dat kan. Wanneer u vrijblijvend van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dan dient u dit op het opdrachtformulier expliciet aan te geven. U kunt dan tot 30 dagen na het afscheid de opname bestellen. Indien u geen opname wenst, wordt de registratie na deze periode verwijderd. Wanneer er geen toestemming is gegeven voor het maken van een opname dan wordt deze niet gemaakt en kan deze dus ook niet op een later tijdstip worden besteld.

 • Is het mogelijk om zonder kist te cremeren/begraven?

  De mogelijkheid bestaat een overledene op een zogenaamde plank, voorzien van een vlakke onderkant, met een opstaande rand, te cremeren/te begraven. Er mogen geen lichaamsdelen zichtbaar zijn. (lijkwade verplicht)

 • Aan welke afmetingen moet de kist voldoen zodat deze in de oven past?

  De kist mag maximaal 105 cm breed, 68 cm hoog en 260 cm lang zijn dit is inclusief handvatten en deksel. Het gewicht van de kist met overledene tezamen mag maximaal 350 kg zijn. Bij aanmelding graag altijd vermelden indien het geen standaard kist betreft en/of dat het om een zwaar lichaam gaat.

 • Is wierook bij het afscheid toegestaan?

  Wierook is alleen toegestaan tijdens het laatste afscheid van die dag. De wens om hiervan gebruik te maken dient u bij het reserveren van het afscheid kenbaar te maken.

   

 • Geldt er een speciaal tarief voor op het zaterdag?

  Er geldt geen speciaal tarief voor op zaterdag.

   

 • Wordt iedere kist geaccepteerd?

  De uitvaartkist moet voor crematie geschikt zijn. Een volledige lijst van goedgekeurde kisten vindt u op de site van de LVC (www.lvc-online.nl/materialenlijst)

 • Wordt een zelfgemaakte of versierde kist geaccepteerd?

  Graag voorafgaand aan de komst naar het crematorium hierover overleg.

   

 • Is er een rolstoel aanwezig?

  Op al onze vestigingen is een rolstoel aanwezig. Indien u hiervan gebruik wenst te maken dan graag vooraf de rolstoel reserveren.