Muziek & Beeld

Hieronder treft u de informatie aan die u nodig heeft voor het aanleveren van uw muziek
en – of beeldmateriaal.

Kijkt u ook eens naar onze mogelijkheden voor het maken van een geluids- en / of beeldopname van het afscheid.

Muziekkeuze

Muziekkeuze is zeer persoonlijk en kan geheel naar uw persoonlijke wensen worden verzorgd. Geef het aan ons door en wij zorgen voor de betreffende muziek. Nieuwe stukken worden via iTunes door ons aangeschaft.

 

Kan ik u helpen?

Voor het reserveren van een afscheid zijn wij dagelijks van 09.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten dit tijdstip neemt de meldkamer de reserveringen van ons over. Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Werkdagen van 9:00 – 12:00 uur

Live muziek

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om live muziek ten gehore te (laten) brengen. Elektrisch versterkte apparaten kunnen worden aangesloten op het muzieksysteem van SCB Zoom- en Zegestede en er is een losse microfoon. Het is verstandig om 24 uur vóór de plechtigheid aan te geven welke voorzieningen nodig worden geacht.

Muziek aanleveren

Aanleveren kan via USB of via e-mail (We Transfer) naar planning@zoomenzegeste.nl. Om ons goed op uw komst voor te bereiden, dienen wij 36 uur voor uw komst over de bestanden te beschikken. Een duidelijke orde van dienst is hierbij noodzakelijk.
U kunt uw muziekwensen via uw uitvaartondernemer, of rechtstreeks via ons e-mailadres, kenbaar maken.

Voor het afgegeven van audio-, beeld- en videomateriaal kunt u een telefonische afspraak maken via de afdeling planning, telefoonnummer 0164-745421 (op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur).

Powerpoint aanleveren

Het videosysteem wordt aangestuurd door Windows computers. Dit betekent dat, in principe, standaard afbeeldingen, presentaties en video’s afspeelbaar zijn. Voorbeelden van geaccepteerde bestanden zijn JPG, GIF, BMP, TIFF, PDF, PPT, PPTX, MPG en WMV bestanden.

Aanleveren beeld en geluid
Aanleveren kan via USB of via e-mail (We Transfer) naar planning@zoomenzegestede.nl. Om ons goed op uw komst voor te bereiden, dienen wij 24 uur voor uw komst over de bestanden te beschikken. Een duidelijke orde van dienst is hierbij noodzakelijk. U kunt uw PowerPoint presentatie via uw uitvaartondernemer, of rechtstreeks via ons e-mailadres, kenbaar maken.

Voor het afgegeven van  beeld- en videomateriaal kunt u een telefonische afspraak maken via de afdeling planning, telefoonnummer 0164-745421
(op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur).

Uitzenden via internet van de plechtigheid

Het live uitzenden van het afscheid via internet stelt ook diegenen die niet bij het laatste afscheid aanwezig kunnen zijn, in staat dit toch mee te beleven. Familie of vrienden, bijvoorbeeld in het buitenland, kunnen het afscheid hierdoor op hetzelfde moment volgen.

Om een live verbinding tot stand te brengen, ontvangt u een persoonlijke link. Deze kunt u zelf aan de betreffende personen verspreiden.

  • Prijs €49,00

Opname van de plechtigheid

U kunt een geluids- en/ of beeldopname van het afscheid laten maken. De aula is hiervoor uitgerust met een beeld- en geluidsregistratiesysteem van HD kwaliteit. Wij zetten de opname voor u op USB, DVD en CD.

U heeft de mogelijkheid om opnames te laten maken van het afscheid, zonder afnameverplichting. U kunt tot 30 dagen na de plechtigheid de opname bestellen. Indien u geen opname wenst, wordt de registratie na deze periode verwijderd. Wanneer u vrijblijvend van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dan dient u dit op het opdrachtformulier expliciet aan te geven.

De wet op de privacy staat ons alleen toe een opname te maken, wanneer hier expliciet toestemming voor is gegeven door de opdrachtgever. 

Prijzen

  • HD-opname in wisselende stand
    € 79,50
  • DVD-opname in wisselende stand, incl USB
    € 99,50
  • CD-opname, incl USB
    € 99,50